فرضیههای پژوهش
همان گونه که تشریح شد، پژوهش حاضر درصدد روشن ساختن تأثیر ساز و کارهای نظام راهبری شرکتی بر رابطه بین اعتماد بیش از حد مدیریتی و واکنش سرمایه گذارن در شرکتهای پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران است، با توجه به این مقدمه این پژوهش دارای چهار فرضیه اصلی به شرح زیر است:
بنابراین پژوهش فوق دارای ۴ فرضیه اصلی و ۸ فرضیه فرعی به شرح زیر است:
فرضیه ١: بین اعتماد بیش از حد مدیریتی و واکنش سرمایه گذاران رابطه وجود دارد.
۱-۱٫ بین اعتماد بیش از حد مدیریتی و بازده سهام رابطه وجود دارد.
۱-۲٫ بین اعتماد بیش از حد مدیریتی و حجم معاملات رابطه وجود دارد.
فرضیه ۲: درصد اعضای غیرموظف هیئت مدیره به عنوان یکی ازمکانیزمهای حاکمیت شرکتی بر روی رابطه بین اعتماد بیش از حد مدیریتی و واکنش سرمایه گذاران تأثیر دارد.
۲-۱٫ درصد اعضای غیرموظف هیئت مدیره به عنوان یکی از مکانیزمهای حاکمیت شرکتی بر روی رابطه بین اعتماد بیش از حد مدیریتی و بازده سهام تأثیر دارد.
۲-۲٫ درصد اعضای غیرموظف هیئت مدیره به عنوان یکی از مکانیزمهای حاکمیت شرکتی بر روی رابطه بین اعتماد بیش از حد مدیریتی و حجم معاملات تأثیر دارد.
فرضیه ۳: دوگانگی وظیفه مدیر عامل و رئیس هیئت مدیره به عنوان یکی دیگر ازمکانیزمهای حاکمیت شرکتی بر روی رابطه بین اعتماد بیش از حد مدیریتی و واکنش سرمایه گذاران تأثیر دارد..
۳-۱٫ دوگانگی وظیفه مدیر عامل به عنوان یکی از مکانیزمهای حاکمیت شرکتی بر روی رابطه بین اعتماد بیش از حد مدیریتی و بازده سهام تأثیر دارد..
۳-۲٫ دوگانگی وظیفه مدیر عامل به عنوان یکی از مکانیزمهای حاکمیت شرکتی بر روی رابطه بین اعتماد بیش از حد مدیریتی و حجم معاملات تأثیر دارد..
فرضیه ۴: درصد مالکیت نهادی به عنوان یکی دیگر ازمکانیزمهای حاکمیت شرکتی بر روی رابطه بین اعتماد بیش از حد مدیریتی و واکنش سرمایه گذاران تأثیر دارد..
متن فوق بخش هایی از این پایان نامه بود
برای دیدن جزئیات بیشتر ، خرید و دانلود آنی فایل متن کامل با فرمت ورد می توانید به لینک زیر مراجعه نمایید: